Wij zijn geopend met én zonder afspraak! U kunt altijd vrijblijvend binnen lopen voor informatie over onze behandelingen.

Een lekkere kop koffie of thee staat voor u klaar.

LUXX is het meest complete Beauty Huis van Noord-Brabant! U kunt bij ons zonder afspraak iedere dag binnenlopen en een gewenste afspraak inplannen voor onder andere onze:
 Haarsalon, Beautysalon, Barbershop, Manicure, Pedicure, Afslankstudio, Nagelsalon, Haarverlengingen, PMU
Permanente Make-up, Collageen Booster, Endermologie, Injectables.
Ultiem genieten in een Beauty Lounge dat erop gericht is dat het u aan niets ontbreekt.
LUXX omringt u met Beauty, hierdoor bezorgen wij u een unieke beleving, waar u nog dagen over napraat!
We nodigen u uit in de 'beauty'wekkende wereld van LUXX Beauty Lounge!!

Foto impressie LUXX Beauty Lounge


Even voorstellen: Nienke Niemeijer

Nienke, eigenaresse LUXX Beauty Lounge

"Hoi, ik ben Nienke en ik ben de eigenaresse van LUXX Beauty Lounge!

Mijn passie voor de beautybranche had ik al vanaf jonge leeftijd. Ik liet graag mijn nagels doen en mijn haren werden goed bijgehouden bij mijn vaste haarsalon. Zo had ik nog wat salons die ik iedere maand vast bezocht.

Ik droomde van het idee dat ik gewoon naar één plek kon rijden en hier alles op het gebied van beauty kon laten verzorgen. Zo is mijn idee ontstaan om alles van beauty samen te brengen in één huis: Eén Beauty Lounge!

LUXX Beauty Lounge biedt een totaalconcept aan beautybehandelingen en groeit nog steeds! Nog steeds ben ik op zoek naar nog meer leuke mensen die samen met mij LUXX laten groeien! Nog meer professionals onder één dak!

Zelf verdiep ik mijzelf in nieuwe trends, in goede producten en de juiste apparatuur. Dagelijks ben ik aanwezig en ontvang ik mijn gasten, geef ik uitleg over de behandelingen en probeer ik iedereen met een heerlijk LUXX gevoel de deur uit te laten gaan!

Ik hoop u snel een keer te zien!!"


Deel LUXX Beauty Lounge