Hoe maak ik mijzelf zomerklaar?

Gepubliceerd op 13 maart 2019 17:49

De temperaturen gaan langzaam maar zeker omhoog. We moeten nog heel even wachten met slippers en korte rokjes tot het kwik ietsje hoger ligt en dus is dit het perfecte moment om jezelf helemaal zomerklaar te maken.


Voor de zomer willen we er natuurlijk allemaal tip top uitzien, daarom hebben wij een aantal tips voor jullie om je van top tot teen helemaal voor te bereiden. Mooie benen, een gezonde huid en slank in je bikini... lees gauw verder! 

Scrub

Om te zorgen dat je huid weer helemaal zacht en gezond is, kun je lichaam scrubben. Begin bij je voeten, ga omhoog naar je benen, buik en armen. Gebruik voor je gezicht een fijnere scrub, je huid is daar namelijk veel dunner. Met het scrubben verwijder je de dode huidcellen, wanneer deze weg zijn zal je sneller bruin worden.

Smeer

In de winter is de lucht heel droog en daardoor droogt ook je huid soms ernstig uit.

Zorg dus dat je elke dag een hydraterende crème gebruikt, zodat je huid weer zacht en soepel wordt. Je wilt natuurlijk wel mooie zachte benen, wanneer je straks dat leuke jurkje aan hebt. 

Maak jezelf zomerklaar

Knip, vijl en lak

Ook wanneer je je slippers weer aantrekt, wil je dat je voeten er weer netjes en verzorgd uitzien. Zorg dat je nagels mooi geknipt, gevijld en gelakt zijn.

Beweeg

Voor strakke billen en een platte buik in het zomerseizoen moet je bewegen. Die sixpack komt er niet vanzelf! Heb je weinig tijd en wil je een 20 minuten work-out doen die gelijk staat aan 3 uur krachttraining? Kom dan Miha BodyTec trainen bij ons!

Verzorg je haar

Laat je haar nog even knippen voor het echte warme weer begint, dan ga je met een frisse coup het nieuwe seizoen in. In de zomer groeit je haar sneller, dus het is ook zo weer aangegroeid.


genieten van de zomer

«   »