Overmatig zweten en botox!

Gepubliceerd op 3 maart 2019 13:53

Droge oksels met onze Botoxbehandeling!

Botox tegen overmatig zweten. Het doel van onze behandeling met Botox is om verbetering op te laten treden bij overmatig transpireren. Onze cosmetisch arts helpt je hier vanaf!

Overmatig zweten is voor veel mensen in het dagelijks leven een probleem. Sommige mensen hoeven niet eens intens te bewegen, maar zweten al tijdens het gewoon stilzitten op kantoor. Vooral esthetisch gezien én op sociaal vlak is dit enorm vervelend. 

Zweetklieren

Zweetklieren zitten over het hele lichaam, we hebben er zo’n 2 tot 5 miljoen. Anti-transpiratie blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen. De geblokkeerde zenuwen geven op deze manier geen signaal meer door om zweet te produceren. De zweetproductie neemt dus af. Niet gevreesd, alle andere zenuwfuncties blijven intact.

Deodorants kunnen helpen, maar als je onbelemmerd je gang wilt gaan zonder dat er natte plekken in je kleding ontstaan is onze Botoxbehandeling een fijne oplossing.

12 maanden okseldroog!

De behandeling vindt plaats in één of twee sessies, afhankelijk van de adviezen van onze arts. Het resultaat zal in de loop van enkele dagen tot twee weken merkbaar zijn. Na verloop van tijd breekt de werkende stof op natuurlijke wijze af, waarna u kunt besluiten de behandeling voort te zetten. De resultaten van de behandeling houden meestal rond de 6 tot 12 maanden aan. Voor mensen die dus meerdere behandelingen nodig hebben, is elk half jaar een herhalingsbehandeling voldoende om de zweetproductie op een aangenaam niveau te houden.

Overweeg je een behandeling tegen overmatig zweten? Maak eenvoudig online een afspraak om gratis advies te krijgen van  van onze injectable arts!


«   »