Mini Facelift zonder littekens

Gepubliceerd op 26 november 2018 13:38

Een mini facelift van LUXX Beauty Lounge is een hele mooie manier om het beste in je gezicht naar boven te halen. Je krijgt een lift zonder dat er gesneden hoeft te worden. Onze cosmetisch arts is een ware professional op dit gebied!

LUXX heeft deze geweldige actie tijdens de zomer in 2018 geintroduceerd onder de naam 'Touch Up'. Dit is een enorm succes geweest en veel van onze klanten hebben er enorm veel plezier van! Reden om richting de feestdagen deze leuke actie nogmaals aan te bieden. 

Wat houdt de behandeling exact in? Je kraaienpootjes, fronsrimpel, hangende wenkbrauw en lippen worden op een hele natuurlijke manier aangepakt.

Dit alles voor nu €225,-
Laat jezelf verrassen en maak vandaag nog een afspraak!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sanne
een jaar geleden

Ik heb deze behandeling in de zomer gehad bij jullie, moet zeggen dat het nog steeds heel mooi zichtbaar is. Mag gezegd worden toch :-)
Tot snel! xx Sanne

Pauline van Vaandelen
een jaar geleden

Dit wil ik wel een keer proberen, willen jullie mij mailen over een datum waarop ik zou kunnen?

Josephine
een jaar geleden

Jullie arts is echt goed! Kom graag bij jullie terug

Lotte Huismans
een jaar geleden

Mooi resultaat, arts heeft mij ook echt goed uitleg gegeven. Vond het best spannend, maar ben enorm blij!

Kaatje
een jaar geleden

Mooi resultaat bij deze behandeling. had wel twee dagen een blauwe plek maar dat vergeet je wel snel. Ik kom terug.

Simone
een jaar geleden

Hallo .. is de touch up een hyaluronzuur injectie? Of een profhilo behandeling? Ik heb een wat slappe huid en zou daar graag iets mee willen dus ben me aan inlezen voor dit....ik wil geen botox dat klinkt me iets te heftig.. maar wil een frissere uitstraling... mvg simone