WIMPER EXTENSIONS & LASH LIFTING

Wimper Extensions

Onze wimper specialiste is een expert in:

  One by One

√   Up to 3D

  Russian Volume

√   Lash Volume Lift

Wimperextensions zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons beauty beeld. Je ziet ze overal en ze zijn al lang geen hype meer.

Geen mascara, krultang of permanent meer, maar wimperextensions.

Inmiddels zijn er dan ook veel verschillende technieken en soorten wimperextensions beschikbaar, zo kun je voor heel natuurlijk gaan of juist een dramatische diva look. Ook kun je kiezen voor een verlenging en/of volumebehandeling van jouw wimpers. Wij maken jouw wimpers volledig naar jouw wens.

De individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions kan tot 1.5 uur in beslag nemen afhankelijk van uw eigen hoeveelheid wimpers en wensen. Bij een wimperverlenging gaan we voor de one by one techniek.
Heb je niet veel wimpers en wil je ze ook voller? Dan gebruiken we een van de volume technieken. De volume extensions voelen erg licht aan, blijven daardoor beter zitten en hebben veel meer draagcomfort.
In de praktijk worden de volume technieken het meeste gebruikt en voor iedere techniek worden weer andere type extensions gebruikt. Zo kunnen we spelen met dikte, lengte, structuur en extend.


Lash Lifting

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers.

Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken.

Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.


Nazorg Wimperextensions

Het is belangrijk onderstaande informatie te lezen en de adviezen op te volgen, dit is essentieel voor het behoud van uw wimper extensions.

1. Laat de extensions de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden. Zodoende kan de lijm volledig uitharden en hechten.

2. Vermijd grote hoeveelheden extreme hitte, zoals stoomcabines of sauna’s.

3. Gebruik geen directie waterdruk op de wimpers in de douche.

4. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.

5. Kam de wimpers dagelijks zachtjes door met de meegegeven wimperborstel en druk ze zodanig in model.

6. Slaap niet “op” het gezicht.

7. Als u veel zwemt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.

8. Niet in de ogen wrijven en niet aan de wimpers trekken.

9. Geen handmatige wimperkrullers gebruiken. Warmtekrullers mogen wel, maar deze alleen op de uiteinden van de wimpers aanzetten.

10. Vermijd op olie gebaseerde producten, inclusief op olie gebaseerde make-up in het ooggebied. Kijk ook op de ingrediënten van uw shampoo en andere zeep/cosmetica producten of deze olie vrij zijn. Vermijdt ook producten die ingrediënten bevatten met de benamingen: Glycol en Carbonate. Zoek op de etiketten, naar Propylene Glycol, Polethylene Glycol (PEG), en Propylene Carbonate.

11. Gebruik alleen een mascara op waterbasis, GEEN/NOOIT waterproof mascara. (In principe heeft u geen mascara nodig.)

12. Ga iedere 2 tot 3 weken naar uw WimperStyliste om de Extensions bij te laten werken.


Onze Wimper Extensions Specialiste

Even voorstellen: LUXX Beauty Lounge werkt samen met Sarina

Wimperextensions Noord-Brabant

Deel LUXX Beauty Lounge