Uw personeel gezonder met maar één trainingsessie per week

Bodytec gaat verder waar andere trainingsvormen ophouden. Vrijwel alle grote spiergroepen worden tegelijkertijd geactiveerd en getraind op individuele en doelgerichte wijze. Zelfs de lastig te bereiken spieren zoals de taille- en heupspieren. Het metabolisme en energieverbruik stijgen zowel tijdens als na de training. Bovendien is er sprake van toename van de spiermassa omdat vet wordt omgezet in energie. Dit positieve effect houdt aan tot enkele uren na de training.

Gezonder personeel met Bedrijfsfitness

  De krachtige spiercontracties van een Bodytec training stimuleren collageen productie en doorbloeding in de huid. Hierdoor wordt het energieverbruik voor langere tijd gestimuleerd. De stofwisseling wordt verhoogd waardoor gewicht en vetpercentage afnemen. De onaantrekkelijke probleemgebieden op de heupen en de taille worden zo effectief verminderd. Spieren zijn beter gedefinieerd en steviger, cellulitis wordt effectief bestreden.

  Verlies gewicht, kom weer in shape en word steviger, Bodytec garandeert zichtbaar succes op alle gebieden. Het maakt niet uit of het een slankere taille, beter gedefinieerde spieren, minder vetpercentage of een combinatie is.


  Heeft je personeel last van rugpijn en wil jij als werkgever fitter en gezonder personeel?

  Bodytec EMS Training pakt de instabiliteit van enkel, knie, heup, rug en schouder aan

  Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd.

  Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.

  Zet de eerste stap naar pijnvermindering!


  Bedrijfsfitness zaal BodyTec Brabant


  Deel LUXX Beauty Lounge