Goed in vorm met maar één trainingsessie per week

Dat lijkt te mooi om waar te zijn, maar een EMS-training, Miha BodyTec, maakt het mogelijk. LUXX Beauty Lounge zet Electrical Muscle Stimulation vooral in om het vetgehalte van uw lichaam te verminderen, om u meer kracht en uithoudingsvermogen te geven of om ervoor te zorgen dat uw lichaamshouding verbetert.

Voordelen EMS training – Miha BodyTec

   Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen

   Helpt vetpercentage en gewicht verminderen

   Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen

   Verbetert de lichaamscontouren (figuurcorrectie)

   Verhoogt de conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit

   Bevordert spiergroei (ook na operaties en blessures)

   Vermindert nek-, schouder-, rug-, heup, knie- en enkelklachten

   Vermindert artrose klachten van nek, schouder, rug, heup, knie en enkel

   Verbetert de doorbloeding van huid en spieren (huidverbetering)

   Bevordert kracht- en reactievermogen (valpreventie bij senioren)

   Verbetert uw bewegingsniveau

   Verbetert instabiliteit van enkel-, knie-, heup-, rug- en schouder

   Versterkt uw bekkenbodem


  Prijzen Miha BodyTec

  Soort Prijs
  Proefles (30 minuten) € 12,95
  BodyTec training met abonnement vanaf € 17,20
  BodyTec training zonder abonnement € 27,50

  Hoe werkt Miha BodyTec?

  Samen met uw personal trainer gaat u wekelijks een aantal oefeningen doen om uw hele lichaam (alle grote spiergroepen) te trainen, in slechts 26 minuten per keer.

  Tijdens deze training draagt u een EMS-pak van Miha BodyTec. In dat pak is een systeem verwerkt, dat, via elektroden, elektrische signalen naar de spieren en zenuwen in uw lichaam stuurt. Op deze manier krijgen uw spieren een veel intensievere prikkel dan bij een normale training. Om uw gewrichten te ontzien, laat de personal trainer u vooral low impact oefeningen doen. Op deze manier bereikt u in veel minder tijd hetzelfde resultaat als met 3 tot 4 keer per week fitnessen.

  Wanneer kiest u voor EMS?

  EMS-training is met name goed voor mensen met rug- en schouderklachten, spierkrampen en osteoporose. Ook mensen die last hebben van vetopslag, cellulitis en spataderen hebben veel baat bij een EMS-training. Ten slotte is EMS interessant voor iedereen die – op zijn eigen niveau, met minder belasting en in korte tijd – wil trainen om in vorm te blijven.


  Onze Miha BodyTec trainers

  Even voorstellen: LUXX Beauty Lounge werkt samen met Nienke

  BodyTec zaal bij LUXX

  LUXX Beauty Lounge gebruikt alleen materialen van Miha BodyTec!

  Volgens recente studies is EMS-training één van de “top trends” op de fitnessmarkt. Deze moderne soort workout heeft zichzelf gevestigd als een zeer efficiënte methode voor het verbeteren van de lichamelijke conditie, de prestaties en de gezondheid. LUXX werkt alleen met trainers getraind door Miha BodyTec en apparatuur, EMS pak en onderkleding van miha bodytec. Miha BodyTec is marktleider op het gebied van EMS trainingen en heeft meer dan 10 jaar wetenschappelijk onderzoek verricht naar deze nieuwe tak van sport. Veiligheid en kwaliteit staan bovenaan bij Miha BodyTec en LUXX Beauty Lounge!

  Vanaf welke leeftijd mag BodyTec?

  Vanaf 18 jaar en ouder kunt u bij ons komen trainen. 17 jaar? Dan alleen met goedkeuring van een ouder/voogd. De proefles moet ook plaatsvinden in het bijzijn van een ouder/voogd. Vervolgens kan er na schriftelijke goedkeuring van een ouder/voogd bij ons getraind worden.


  BLOG MIHA BodyTec 


  Deel LUXX Beauty Lounge