Kliniek voor cosmetische geneeskunde

Behandelingen om rimpels en cellulitis te verminderen of huidverjongingsbehandelingen: LUXX Beautylounge biedt u ook verschillende vormen van cosmetische geneeskunde. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch arts dr. Jan Aghina. Elke behandeling heeft als doel om u mooier te maken en er weer zo jong uit te laten zien als u zich voelt.

Botulinetoxine & Fillers

Last van een slappe huid, rimpels, striae of pigmentvlekken? Wij geven u het uiterlijk terug dat bij u past. Precies zoals u eruit wilt zien, wanneer u in de spiegel kijkt en waar u zich fijn bij voelt. Bij de behandeling gebruiken we onder andere botulinetoxine, fillers, pdo-draden en de Happy Lift.

Onze Prijzen

BEHANDELING Prijs
Consult - 15 minuten € 0,00 (gratis)
Touch Up - Touch up met botox en fillers. Of enkel filler/botox. Samen met onze arts wordt er bekeken wat nodig is. Touch up is gebaseerd op 1 ml botox en 1/2ml filler. € 225,00
Botox 1 regio € 125,00
Botox 2 regio's € 250,00
Botox 3 regio's € 350,00
Botox Migraine € 175,00
Botox oksels / handen / voeten € 450,00
Light Eyes - Reduceert donkere kringen onder de ogen. Geeft je weer een stralende gezonde tint. € 75,00

Een uiterlijk dat bij u past

Wij hanteren universele esthetische principes, zoals de gulden snede en het ‘masker van Marquart’. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en gebruiken we de kennis en ervaring die vele cosmetisch artsen tijdens congressen en in de literatuur delen. Tot slot is het eindresultaat – dat wat u wenst te zien – onze belangrijkste leidraad. Op basis hiervan stellen we samen met u een uitgebreid behandelplan op.

Veilig en duidelijk

Wij gebruiken uitsluitend veilige, beproefde producten. We werken volgens een protocol en nemen altijd vooraf een uitgebreide anamnese af. Uiteraard voet onze arts geen behandelingen uit die onze cliënten kunnen schaden. Wij bieden u de best mogelijke behandeling aan voor uw specifieke situatie. Wij bespreken vooraf de kosten met u, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Met uitzondering van de behandeling van huidziekten, behandelen wij geen cliënten die jonger zijn dan 18 jaar. Voor nazorg zijn wij bovendien 24/7 bereikbaar.


Onze cosmetisch arts

Even voorstellen: LUXX Beauty Lounge werkt samen met Dr. Aghina

Cosmetisch arts dr. Jan Aghina

Dr. Jan C.F.M Aghina (1950) is ooit begonnen als vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht. Later heeft hij aan tal van organisaties in de gezondheidszorg leiding gegeven, waarbij hij altijd zelf bleef praktiseren. In zijn vrije tijd hield hij zich bezig met goud- en zilversmeden, schilderen en beeldhouwen. Zo ontwikkelde hij een esthetisch gevoel, dat hij – net als de benodigde handvaardigheid – meenam naar zijn praktijk voor cosmetische geneeskunde.

Dr. Jan C.F.M Aghina volgde zijn opleiding en trainingen in de cosmetische geneeskunde in Nederland, Barcelona, Wenen en Warschau. Hij is hoofdredacteur geweest van CG-magazine, het blad van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Hij werkt als trainer voor fillers en pdo-draden voor Croma Pharma in Nederland en België. Hij maakt zich sterk voor de toepassing van de Happy Lift en is mede-initiator van Aesthetic Insights, Nederlands eerste intercollegiale toetsingsgroep in de cosmetische geneeskunde.

Dr. Jan C.F.M Aghina is opgeleid aan de Rijksuniversiteit Leiden en gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit. Uiteraard is hij BIG-geregistreerd (onder nummer 09019650901).


Deel LUXX Beauty Lounge