Uw kapper bij LUXX Beauty Lounge

Bij de Hair Salon van LUXX Beauty Lounge draait alles om schoonheid, een mooi kapsel kan daarom niet ontbreken. LUXX Beauty Lounge werkt samen met gediplomeerde hairstylisten uit de regio, die allemaal een ruime ervaring hebben in het kappersvak.

Of u nu alleen uw haar wilt laten verven en in model laten knippen of föhnen, of ook kleuren, permanenten, vlechten of opsteken: in onze Hair Salon bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

Haarsalon Brabant LUXX Beauty Lounge

Luxe kapsalon

De kapsalon van LUXX Beauty Lounge bevindt zich op de eerste etage en is van alles voorzien om u een ontspannen was- en knipbeurt te garanderen. Wij hebben twee luxe wasunits met automatische voetsteunen. Er staan vier comfortabele stoelen. De hairstylisten met wie LUXX Beautylounge samenwerkt, gebruiken uitsluitend bewezen kwaliteitsmerken die niet op dieren zijn getest, zoals het zeer exclusieve merk La BiosthétiqueU kunt bovendien voor nóg meer ontspanning kiezen: onze kappers bieden u een heerlijke hoofdmassage aan.

La Biosthétique

La Biosthétique heeft uitgebreide productlijnen voor huid en haar. Van shampoos, aromatische oliën en kleurconditioners tot gezichtcrèmes, zonnecosmetica en make up. De verschillende producten vullen elkaars werking aan en versterken deze. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn bovendien dierproefvrij en hypoallergeen.

Het volledige assortiment van La Biosthétique is verkrijgbaar in onze salon. Welk product voor u geschikt is, kan alleen na persoonlijk advies worden bepaald. 

Persoonlijke aanpak

Vanzelfsprekend luisteren onze hairstylisten naar uw wensen. Van tevoren kunt u uit ons haarmenu uw eigen behandeling kiezen. U kunt zich ook laten adviseren over de mogelijkheden die het best bij u passen, bijvoorbeeld qua model of kleur. Bovendien is er voor ieder wat wils qua mogelijkheden en prijs. De kappers in onze Hair Salon bieden u zowel een budgetlijn als een exclusieve lijn aan.


Onze Kapster

Even voorstellen: LUXX Beauty Lounge werkt samen met Joke


Deel LUXX Beauty Lounge